Erdoğan'dan gençlere müjde: Aile ve gençlik bankası teklifini yakında TBMM'ye sunuyoruz

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:

Politika Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'deki TEKNOFEST'e katıldı. TEKNOFEST İstanbul'un 2 milyonu aşan sayıyla kendi rekorunu kırdığını ifade eden Erdoğan'dan gençlere bir müjde daha geldi: Aile ve gençlik bankası teklifini yakında TBMM'ye sunuyoruz...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'de düzenlenen dünyanın en büyük havacılık ve uzay festivali olan TEKNOFEST alanında konuşma yaptı. Gençlere müjde veren Erdoğan "Gençlerimize verdiğimiz sözü tutacağız. Aile ve gençlik bankası teklifini yakında TBMM'ye sunuyoruz..." dedi. Muhalefete de seslenen Erdoğan "Bitip tükenmeyen koltuk kavgalarına yalnızca bir günlük TEKNOFEST molası vermeleri kendileri adına büyük kazanç olacaktır." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamalarından önemli başlıklar şöyle;

-Milli teknolojimizin sembolü TEKNOFEST 2023 vesilesiyle sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum. Her birinize dayanışmanız için teşekkür ediyorum.

-Destek veren herkesi tebrik ediyorum.Geniş bir alana yayılan çeşiltli etkinliklerle Cumhuriyetimizin yeni heyecanını gençlerimizle buluşturmaya çalışıyoruz.

"TEKNOFEST KENDİ REKORUNU KIRMIŞTIR"

-TEKNOFEST İstanbul 2 milyonu aşan sayıyla kendi rekorunu kırmıştır. 2 milyonu aşkın gencimiz, TEKNOFEST'e sahip çıktı. Hepsine yürekten teşekkür ediyorum.

-Çiğli'de 330 bin ziyaretçiyi ağırladık şimdiye kadar.

-Arkadaşlarınızla birlikte olun, tanıdıklarınızı teşvik edin. İmkanı olmayanlara destek olun. Başarıyı mutlaka gelip yerinde görün

-Burada hiçbir engeli tanımayan gençler var. Ayağına vurulan prangaları parçalayan Türk milleti var. Burada Türk milletinin ışığı var.

-Burda 10 yıllardır hasretle beklediğimizi muştu var. Rabbime bu günler için hamdediyorum. Yapamayanlara inat gerçeğe dönüştürdük. Bu milletin nereleri başarabileceğini gösteren fikir, yürek ve alın teriyle büyük bir gerçeği yazan TOKNOFEST gençlerine teşekkür ediyorum.

-Sizler bu milleti bize bırakan aziz şehirlerimizin evlatlarısınız. Bu emanatei inşşalah hak ettiği yere siz taşıyacaksınız.

("Dünya lideri Tayyip Erdoğan" sloganları atıldı)

-Sizlerin gözünde büyük Türk milletinin güçlü geleceğini görüyorum.

-TEKNOFEST geçlerinin ayak seslerini içimizde gafiller duymasa da tüm dunya duyuyor, görüyor.

-Bizler 40 yıldır siyasetin içindeyiz. Hep gençlerle birlikte yürüdük. Gençlerin yol arkadaşı olmaktan her zaman gurur duyduk. Bu ülkenin gençleriyle her zaman övündüm. Hiç kimseyi kimliği için ötekileştirmedik. Sizleri harf oyunlarıyla tanımlamaya çalışanlara prim vermedik.

"HİÇBİR ZAMAN BASKICI OLMADIK"

-Dayakçı, baskıcı değil, gençlerin önünü açanlardan olduk. Ne yapıyorsak sizler için yapıyoruz. Bütün verdiğimiz mücadelelerin amacı sizlere güçlü bir Türkiye bırakmaktır.

-Teknopark sayımızı 2'den 4'e çıkardık. 26 bin kapasiteli yüksek öğrenim yurt binaları aştık. 4 yeni üniversite kurduk. İzmir'e 225 milyar kamu yardımı yaptık.

- İzmir'i çantada keklik görenlerin işi bundan sonra zor. İzmir'i gerçek belediyecilikle tanıştırmakta kararlıyız.

-12 bin öğrencimizi burçlu yurt dışına gönderdik.

-Depremin ekonomimize verdiği zarara rağmen gençlerimize verdiğimiz sözleri tutuyoruz. 

-Deprem mağduru gençlerimizi yuva kurmasına yardımcı olacağız.

-Başkaları istedikleri şeyin peşinden koşsun bizler sizlerin peşindeyiz. Gençlerimize verdiğimiz sözü tutacağız. Aile ve gençlik bankası teklifini yakında TBMM'ye sunuyoruz

"DEMOKRAT DEDE MASKESİ TAKANLARI GÖRDÜK"

-Gençlere demokrat dede maskesi takanların koltuk sevdası için ne hale geldiğini görüyoruz. İktidar uğruna birbirlerine neler dedikerini hep birlikte görüyoruz. Biz siyasete güvenin zedelenmemesi için duruşumuzu bozmayacağız. Daima harbi olacağız.

-Bitip tükenmeyen koltuk kavgalarına yalnızca bir günlük TEKNOFEST molası vermeleri kendileri adına büyük kazanç olacaktır.

-Savunma sanayii alanında hepsi birbirinden kritik 850 farklı projeyi titizlikle hayata geçiriyoruz. Hava gücümüzde çarpan etkisi oluşturacak KIZILELMA'nın testlerini hızla tamamlıyoruz. Kızılelma'nın envantere girmesiyle bu alanda çığır açıyoruz.

("İşte ordu işte komutan" sloganları atıldı)

-Savunmada da tam bağımsız Türkiye hedefimize ulaşmak için gece gündüz çalışacağız.

-Togg'un üretimi artarak devam ediyor. Rekabet iyidir. Geçen hafta Tesla'yı ülkemize yatırım için davet ettik

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan 3 gün önceki Kabine toplantısının ardından milyonlarca gence vergisiz telefon ve bilgisayar desteği müjdesi verdi. 9 bin 500 lirayı geçmeyen telefon ve bilgisayarlar için 5 bin 500 liraya teknoloji desteği de geliyor. 

Erdoğan'dan gençlere müjde: Aile ve gençlik bankası teklifini yakında TBMM'ye sunuyoruz

Erdoğan'dan gençlere müjde: Aile ve gençlik bankası teklifini yakında TBMM'ye sunuyoruz

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...