Son dakika... İYİ Parti'den istifa eden Nebi Hatipoğlu AK Parti'ye katıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Son dakika... İYİ Parti'den istifa eden Nebi Hatipoğlu AK Parti'ye katıldı

Politika Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son dakika... İYİ Parti'den istifa eden Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu AK Parti'ye katıldı. Hatipoğlu'nun rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan AK Parti MKYK saat 14.40’da başladı. Genel Merkez’deki toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.  

ROZETİNİ ERDOĞAN TAKTI

Toplantıda İYİ Parti'den istifasını 'Derin görüş ayrılıkları' olarak duyuran Eskişehir Milletveki Nebi Hatipoğlu da AK Parti'ye katıldı. Hatipoğlu'nun rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.

Son dakika... İYİ Parti'den istifa eden Nebi Hatipoğlu AK Parti'ye katıldı

İSTİFASINI GÖRÜŞ AYRILIKLARI OLARAK AÇIKLAMIŞTI

Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından açıklama yaparak İYİ Partiden istifa ettiğini duyurmuş gerekçesini ‘derin görüş ayrılıkları’ olarak açıklamıştı. 

Hatipoğlu paylaşımında, "Türkiye ve Eskişehir sevdalısı bir insan olarak çıktığım siyaset yolculuğunda, Eskişehir Milletvekili seçildiğim İYİ Parti ile genel seçim  sürecinden bu yana derin görüş ayrılıkları yaşamaktaydım. Parti içi istişare sürecimizin de sağlıklı yürümemesinden kaynaklı olarak, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i de bilgilendirerek İYİ Parti'den istifa ediyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...