Meral Akşener, TOGG açılışına katılmayıp, Koray Aydın'ı gönderecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Meral Akşener, TOGG açılışına katılmayıp, Koray Aydın'ı gönderecek

POLİTİKA Haberleri

Son dakika haberi: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 'TOGG'un açılışına katılacak mı' sorusu cevap buldu. Açılışa katılmayacağını açıklayan Akşener, Koray Aydın'ı göndereceğini söyledi.

29 Ekim'de Türkiye'nin ilk yerli otomobilinin banttan iniş töreni yapılacak. Açılış törenine tüm devlet erkanı katılım gösterecek. Törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılmayacağı açıklandı. İYİ Parti Lideri Meral Akşener de bu yönde bir karar aldı. 

CANLI YAYINDA KARARINI AÇIKLADI

İYİ Parti Lideri Akşener tarihi TOGG açılışıyla ilgili bir televizyon programında konuştu. Akşener, törene katılmayacağını ancak kurmayı Koray Aydın'ı göndereceğini söyledi. 

"ÖNCEDEN PLANLANMIŞ PROGRAMIM VAR"

Akşener konuyla ilgili şunları söyledi;

"Davet yeni geldi. Önceden planlanmış bir programım var ama biz bu tür davetlere mutlaka partimizi temsil eden üst düzey bir arkadaşımızı oraya göndeririz parti olarak. Benim adıma Koray Aydın'ı görevlendirdik o gidecek."

KILIÇDAROĞLU DAVETİ GERİ ÇEVİRMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde hükümetin 20 yılda bir tek fabrika kurmadığını öne süren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu TOGG fabrikası açılış törenine davet edilmişti. Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Kılıçdaroğlu'nun açılışa katılmayacağını duyurmuştu.

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...