Son dakika: İYİ Parti lideri Akşener İzmir adayını resmen açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Son dakika: İYİ Parti lideri Akşener İzmir adayını resmen açıkladı

Politika Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberi: İYİ Parti lideri Akşener, İzmir'de yaptığı açıklamada Ümit Özlale'nin İzmir'den aday olduğunu açıkladı.

Türkiye yerel seçim atmosferine yavaş yavaş giriyor. Geçtiğimiz haftalarda CHP'ye ittifak resti çeken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kurmayı Ümit Özlale’nin İzmir Büyükşehir Belediye başkanlığına adaylığını açıkladı.

"İLAN EDİYORUM"

İzmir temasları sırasında konuşan Akşener, "Ümit Özlale kardeşimin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığını ve inşallah belediye başkanı olacağını ilan ediyorum." ifadelerini kullandı.

CHP'YE 15 VEKİL TEPKİSİ

CHP mensuplarının son dönemde yaptığı "O 15 milletvekili olmasaydı İyi Parti olmazdı" açıklamalarına da tepki gösteren Akşener, "Siz nerede olurdunuz? İstanbul olur muydu? Ankara olur muydu? Antalya olur muydu? Adana olur muydu?" diye konuştu.

AKŞENER'LE FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Özlale'nin ise bugün sosyal medya hesabında Akşener ile bir fotoğraf paylaştığı görüldü. İYİ Partili vekil tweet'ine "20 Eylül 2020. Tam 3 yıl önce bugün. İlk günkü amaçla, ilk günkü inançla..." ifadelerini yazdı.

Son dakika: İYİ Parti lideri Akşener İzmir adayını resmen açıkladı

İYİ PARTİ 81 İLDE ADAY ÇIKARACAK

İYİ Parti lideri Meral Akşener, dün yaptığı açıklamada "Biz ittifak sisteminden vazgeçtik. Türkiye için eğile büküle öldük. Bundan sonra yok. İttifak sistemiyle yol yürümeyeceğiz. Sadece bugün değil 2028’de de kendi başımıza gireceğiz" demişti.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...