Son dakika: İmamoğlu ve Yavaş, Akşener'le görüşmek için İYİ Parti'ye gitti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

POLİTİKA Haberleri

Son dakika haberi: İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Mansur Yavaş İYİ Parti Genel Merkezi'nde Meral Akşener ile görüştü. Görüşme yaklaşık 20 dakika sürdü. İki başkan çıkışta görüşmede ne konuşulduğuna dair basın mensuplarına açıklama yaptı.

Aday krizi nedeniyle dağılan muhalefet cenahında olağanüstü hareketlilik yaşanıyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Merkezi'ne geldi. 3 isim kısa bir görüşme gerçekleştirdi. İki başkan çıkışta basına açıklama yaptı.

ÖNCE AKŞENER GELDİ

İBB Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşmek üzere İyi Parti Genel Merkezi'ne gitti.

Akşener, parti yöneticileriyle görüşmek üzere genel merkeze gitti. Akşener’i, İyi Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz ve diğer yetkililer karşıladı.

Partisinin bazı yöneticileriyle görüşeceği öğrenilen Akşener, gazetecilerin sorularını cevaplamadı.

İKİ BAŞKANDAN İKNA ZİYARETİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Akşener ile görüşmek üzere İyi Parti Genel Merkezi'ne gitti.

3 isim bir araya gelerek yaşanan aday krizini görüştü. Çok kısa süren 3'lü görüşmenin ardından başkanlar çıkışta basın mensupları kısa birer açıklama yaptı.

"MASANIN ÖNEMİNE BİNAEN DUYGULARIMIZI PAYLAŞTIK"

Ekrem İmamoğlu, şunları söyledi;

"Saygıdeğer Meral Akşener hanımefendiyi, Yavaş başkanımızla ziyaret ettik. Bu ziyareti genel başkanım  Kemal Kılıçdaroğlu'nun bilgisi dahilinde gerçekleştiriyoruz. Bu zor günlerde 6'lı masanın önemine binaen duygularımızı paylaştık"

"TEKRAR BİR ARAYA GELİNMESİNİ ARZUSUNU İLETTİK"

Yavaş ise "Bizler Millet İttifakı’nın belediye başkanlarıyız. Hep birlikte bir araya geldik ve İstanbul, Ankara’yı kazandık. Tekrar bir araya gelinmesi arzusu milletimizin arzusu, bunu genel başkanımıza ilettik, kendisi değerlendirecek." dedi.

MİLLET İTTİFAKI'NIN TOPLANTI SAATİ İLERİ ALINDI

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının duyurulmasından önce bugün 14.00'te yapılması planlanan toplantı 1 saat ileriye alındı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Tuncer 6 Mart 2023 14:41

Meral Akşener başkanım gerekeni yapmıştır%005oyu olanlar masada racon kesemez masanın ikinci büyük partisi dışlanıyor ve sayın Kılıçdaroğlu buna sessiz kalıyorsa ihanet sandığımızdan da büyük ama millet yemiyor akşeneri kimseye yedirmeyeceğiz

Sonraki Haber Yükleniyor...