Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bitlis Çayı Viyadüğü açılışında terörle mücadelede kararlılık mesajı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bitlis Çayı Viyadüğü açılışında terörle mücadelede kararlılık mesajı

POLİTİKA Haberleri

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'dan canlı bağlantı yoluyla katıldığı Bitlis Çayı Viyadüğü açılış töreninde açıklama yaptı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan, "Birileri hala sınırlarımızı taciz ederek, terör örgütlerini üzerimize salarak eski günleri hortlatma peşinde koşsa da bu senaryo artık işlemeyecektir." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis Çayı Viyadüğü ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'nde canlı bağlantı ile konuştu. 'Eser ve hizmet çıtasını sürekli daha yukarı taşıyoruz' diyen Erdoğan, ''Ülkesini kendi sorunlarını çözmüş olarak bölgesel liderliğe yükselttik. Yatırımla, istihdamla büyüttüğümüz ülkemizi Türkiye Yüzyılı ile zirveye çıkarmakta kararlıyız'' sözlerini sarf etti. Erdoğan, konuşmasında terörle mücadelede kararlılık mesajlarına yine yer verirken, "Birileri hala sınırlarımızı taciz ederek, terör örgütlerini üzerimize salarak eski günleri hortlatma peşinde koşsa da bu senaryo artık işlemeyecektir." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Bu proje bölgenin ekonomisine büyük bir katkı sağlayacak. Bu projenin bitmesi Bitlis ile birlikte tüm bölgeyi rahatlatacak. Bu bölünmüş yolun sağladığı hızlı ve konforlu ulaşımla hak ettiği yere bir adım daha yaklaşacaktır. Bölgede nasıl huzuru tesis ettiysek, bu tür altyapı çalışmaları ile kalkınma konusundaki adımlarımızı atıyoruz.

Tamamladığımız hizmetleri saymaya kalksak saatler yatmaz. İnşallah önümüzdeki aylarda daha pek çok yatırımı açmayı sürdüreceğiz.

"ESKİ GÜNLERİ HORTLATMA SENARYOSU ARTIK İŞLEMEYECEK"

Birileri hala sınırlarımızı taciz ederek, terör örgütlerini üzerimize salarak eski günleri hortlatma peşinde koşsa da bu senaryo artık işlemeyecektir.

Milletimiz, yaşadığı onca kayıpları, acıları, sefaleti asla unutmayacak, terör yandaşlarına kesinlikle geçit vermeyecektir. 

TÜRKİYE YÜZ YILI MESAJI

Demokrasi ve Kalkınma Altyapısını daha büyük atılımlara dönüştürmek için Türkiye Yüzyılı'nı başlatıyoruz. Her alanda ülkemizin bugün geldiği seviye istikbalimize umutla bakmamızı sağlıyor.

Eser ve hizmet çıtasını sürekli daha yukarı taşıyoruz. Ülkesini kendi sorunlarını çözmüş olarak bölgesel liderliğe yükselttik.

Yatırımla, istihdamla büyüttüğümüz ülkemizi Türkiye Yüzyılı ile zirveye çıkarmakta kararlıyız.

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...