Son dakika: CHP Lideri Kılıçdaroğlu, olağanüstü toplantı sonrası Adalet Bakanlığı'na yürüdü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: CHP Lideri Kılıçdaroğlu, olağanüstü toplantı sonrası Adalet Bakanlığı'na yürüdü

POLİTİKA Haberleri

Son dakika: CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin tüm vekillerini TBMM'de olağanüstü grup toplantısına çağırdı. Grup toplantısını bitiren Kılıçdaroğlu, Adalet Bakanlığı'na yürüdü. Kılıçdaroğlu, burada 6 yaşındaki çocuğa cinsel istismar iddiasına ilişkin açıklama yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu  partilileri TBMM'de olağanüstü grup toplantıya çağırdı. Toplantıya, tüm milletvekillerinin katılımı zorunlu kılındı. Birden fazla başlığın görüşülmesi beklenen toplantı, bugün saat 09.00'da başladı. Olağanüstü toplantı, yaklaşık olarak 15 dakika sürdü.

ADALET BAKANLIĞI'NA YÜRÜDÜ

Kılıçdaroğlu, toplantıyı bitirerek yanındaki partililer ve milletvekilleriyle Adalet Bakanlığı'na yürüdü. 

Kılıçdaroğlu, burada 6 yaşındaki çocuğa istismar iddiası hakkında basın açıklaması yaptı. 

"ÇOK ÖFKELİYİM"

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle; 

"Haksızlığa tahammül edemiyorum, çok öfkeliyim.

Buraya bu evladımızın sesi olmak için geldik. Adalet istiyoruz kızımız. Buradan bu kızımıza seslenmek isterim: 84 milyon insan senin yüreğinle aynı acıyı paylaşıyor.

"BU HAKSIZLIĞA KARŞI BERABER MÜCADELE ETMEK ZORUNDAYIZ"

Hep birlikte bu haksızlığa karşı mücadele etmek zorundayız.

Haksızlıkla ilgili tablo, tahammül edebileceğimiz bir tablo değil. Ülkenin bu kadar derdi varken siyasal iktidarın hala görevini yapmaması, devlet aygıtını çalıştırmaması tahammül edilebilecek bir durum değildir.

'İki yıldır biz bu meseleyi biliyoruz' ne demek? Devlet, baskıların altında görev yapamaz."

BAKAN BOZDAĞ'DAN AÇIKLAMA

Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşüne ilişkin konuşan Adalet Bakanı Bozdağ, "CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu,bu sabah da Adalet Bakanlığına yürüdü. Sayın Kılıçdaroğlu Adalet Bakanlığından randevu istemedi. Eğer randevu istemiş olsaydı kendisine randevu verirdim. Randevusuz geldiği halde görüşmek isteseydi, kendisiyle yine görüşürdüm." ifadelerini kullandı. 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...