Son Dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan altılı masaya aday göndermesi: Her şeyi söylediler, bir tek adaylarını söyleyemediler

Düzenleyen:
- Güncelleme:

POLİTİKA Haberleri

Muğla'da önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan altılı masaya aday eleştirisinde bulunarak "Sözlükte ne kadar bahane varsa hepsini tükettiler ancak göğüslerini gere gere 'işte adayımız' diyecekleri birini hala bulamadılar. Her şeyi söylediler, bir tek adaylarını söyleyemediler" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muğla'da Sivil Toplum ve Muhtarlar Buluşması'nda önemli açıklamalarda bulundu.  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan noktalar şöyle:

"Biz şehirlerimizi ve insanlarımızı seçimden seçime hatırlayanlardan asla olmadık, olmayız. Varsın birileri 10 binlerce kilometre de benzin istasyonlarında karanlık görüşmeler yapsın. Bugün de aşkla çalışarak, 780 bin kilometrekare vatan toprağını ilmek ilmek dokuyoruz. Milletle bağını muhafaza eden her kardeşimizin önüne kapılar sonuna kadar açılır. Muhtar bile olamaz manşetlerinin atıldığı karanlık günlerden milletimizin iradesiyle hamdolsun işte cumhurbaşkanlığı makamına geldik." Muhtarlarımız aracılığıyla mahallerimizin problemlerini çözdük. Halkın seçtiklerine tepeden bakanların zihniyetine son verdik.

"MUHTAR ÖDENEĞİNİ 8 BİN 506 TL'YE YÜKSELTTİK"

Göreve geldiğimizde sadece 97 lira olan muhtar ödeneğini son artışla birlikte 8.506 liraya yükselttik.

Son Dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan altılı masaya aday göndermesi: Her şeyi söylediler, bir tek adaylarını söyleyemediler

6'LI MASAYA ADAY TEPKİ: KAFASI KARIŞIKLAR KULÜBÜ...

Bir kriz masasına dönüşen 6'lı masa, bu derme çatma yapı, her hafta patlak veren kavgalarıyla er meydanında bizimle yarışacak birini hala bulamadı. Bir ara adayımız hazır, ancak yıpranmasını istemiyoruz dediler, ardından erken seçim yapılsın hemen açıklayalım dediler, her şey dediler bir tek adaylarının ismini söyleyemediler.

Biz vesayetin boyunduruğundan kurtardığımızla övünüyoruz. Bunlar ülkeyi ve milleti yeni vesayetin boyunduruğuna sokma vaadiyle ortaya çıkıyorlar. Kafası karışıklar kulübü... Millete sen oy ver ama Cumhurbaşkanını biz yönetelim demek milletle alay etmek değildir.

Halkın huzuruna vaat olarak kriz senaryolarıyla çıkmak, ancak kafası karışıklar kulübü kıvamındaki muhalefetimizin göze alabileceği bir kifayetsizliktir

4-5 ay sonra yapılacak seçimlerde bu menfaat ortaklığı, bu kapkaç siyaseti tamamen tasfiye olacaktır. Bu derme çatma yapı, her hafta patlak veren kavgalarıyla tasavvur ve taahhüt ettiği yönetim modelini uygulamalı olarak milletimize gösteriyor. 25-30 milyon oyla seçilecek cumhurbaşkanını çoğu tabela partisinden hallice bir grup genel başkanın emir eri yapmayı, demokrasi diye yutturmaya çalışıyorlar" 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...