Son dakika: Akşener’den Kılıçdaroğlu’na ‘hançer’ cevabı: Haklıyız, hakkın yanında duruyoruz!

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Son dakika: Akşener’den Kılıçdaroğlu’na ‘hançer’ cevabı: Haklıyız, hakkın yanında duruyoruz!

Politika Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberi: İYİ Parti lideri Akşener, CHP kurultayında isim vermeden kendisine ‘Sırtımda hançerle seçime girdim’ diyerek yüklenen Kılıçdaroğlu’na cevap verdi. Akşener'in “Haklıyız, hakkın yanında duruyoruz!” sözleri dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün partisinin büyük kurultayında yaptığı açıklamada seçim sonrası dağılan 6’lı masadaki ortaklarından İYİ Parti’ye zehir zemberek sözlerle tepki gösterdi.

"SIRTIMDA HANÇERLE SEÇİME GİRDİM"

3 Mart kriziyle ilgili ilk kez konuşan Kılıçdaroğlu, “6 parti bir araya geldik. Ülkeyi nasıl yöneteceğimiz için oturduk çalıştık. Ortak mutabakat metni hazırladık ve halkımızla paylaştık. Güçlendirilmiş parlementer sistem için çalışmalar yaptık. İş, cumhurbaşkanlığı adaylığının seçilmesine gelince masadan kalkmalar ve masaya geri dönmeler geldi. Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım.” dedi.

AKŞENER'DEN GÖNDERMELİ CEVAP

Kılıçdaroğlu’nun sözleri siyaset kulislerinde büyük yankı uyandırırken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP’ye göndermeli bir cevap verdi.

"HAKLIYIZ, HAKKIN YANINDA DURUYORUZ"

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Akşener, şu ifadeleri kullandı;

"Biz, İYİ Partiliyiz! Gazi Mustafa Kemal Atatürkümüzün; "Cumhuriyeti yükseltecek olan sizlersiniz!” diyerek verdiği kutlu görevi, siyasetin yeni düzenini kurmak için üzerimize alıyoruz! Hürüz, haklıyız, hakkın yanında duruyoruz!"

 

 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...