Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ittifak çağrısına jet cevap: Kazanan milletimiz olsun

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ittifak çağrısına jet cevap: Kazanan milletimiz olsun

Politika Haberleri  / Haber Merkezi

İYİ Parti lideri Akşener Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyaset kulislerini hareketlendiren ittifak çağrısına jet hızında bir cevap verdi. Akşener'in "Kazanan milletimiz olsun" ifadesi dikkat çekti.

Muhabir: Muhammet Fatih Uğur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin grup toplantısı gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasını bitiren Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'ten ayrılırken gazetecilerin sorularını cevapladı. 

"İYİ PARTİ'YE KAPIMIZ AÇIK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kapımız herkese açık" ifadelerinin İYİ Parti'yi kapsıyor mu? şeklindeki sorusu için, "Kapımız herkese açık, İYİ Parti de aynı şekilde" dedi. 

"TABİİ ORTAKLARIMIZIN DA RIZASI ŞARTIYLA"

Ortakların da görüşünün önemli olduğunun altını çizen Erdoğan "Ülkesinin ve milletinin bekası, istiklali ve istikbali uğrunda verdiğimiz mücadeleye katılmak isteyen herkese Cumhur İttifakı'nın kapısının, tabii ortaklarımızın da rızası şartıyla açık olduğunu belirtmek isterim." şeklinde konuştu.

AKŞENER'DEN JET CEVAP

Gelişme Ankara'da siyaset kulislerini hareketlendirirken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ittifak çağrısına cevap verdi.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Akşener, "İttifak siyasetinin derinleştirdiği kutuplaşma, ülkemize zarar veriyor Sayın Erdoğan. 

"BİZİM GİBİ KENDİ ADAYLARINIZLA GİRİN"

Gelin, siz de aynı bizim gibi 81 ilde kendi adaylarınızla seçime girin. Türk siyaseti normalleşsin, kazanan milletimiz olsun." ifadelerini kullandı.

Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ittifak çağrısına jet cevap: Kazanan milletimiz olsun

MHP'NİN TEKLİFİNİ DE REDDETMİŞLERDİ

Öte yandan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gelecek yıl Mart ayında yapılacak yerel seçimler için Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti'ye ittifak çağrısında bulunmuştu. Teklifi kurullarında değerlendiren İYİ Parti yönetimi, Bahçeli'nin önerisini kabul etmediğini duyurmuştu.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...