Sinan Oğan’dan ‘12 milyonluk araba’ iddialarına cevap: 8 milyon ver sana satayım

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Sinan Oğan’dan ‘12 milyonluk araba’ iddialarına cevap: 8 milyon ver sana satayım

Politika Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Gazeteci Deniz Zeyrek’in iddialarının ardından gözlerin çevrildiği Sinan Oğan, sosyal medya hesabından aracının fiyatını açıkladı. Zeyrek, Oğan’ın kullandığı aracın 12 milyon lira olduğunu iddia etmişti. Sessizliğini bozan Oğan “Eğer bu araç Deniz Bey'in dediği fiyatlardaysa hemen satabilirim” diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyerek bazı kesimlerin eleştirilerini üzerine çeken ATA İttifakı adayı Sinan Oğan hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Sinan Oğan, gazeteci Deniz Zeyrek’in iddiası karşısında sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından Zeyrek’e seslenen Oğan, “Bu yanlış haber üzerinden bizi linçleyen siteler şimdi lütfen bu yanlışı düzeltsinler” diye konuştu.

Gazeteci Zeyrek, Sinan Oğan’ın 12 milyon liralık arabaya bindiğini iddia etti. Zeyrek’in iddiasının ardından gözler Oğan’a çevrildi. Sinan Oğan, hakkında yapılan paylaşımları alıntılayarak sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

SİNAN OĞAN’DAN 12 MİLYON LİRALIK ARAÇ İDDİALARINA CEVAP

Aracının fiyatının 6 milyon lira olduğunu belirten Oğan, “Bırakın 12 milyonu, 10 milyona, hatta 9 milyona ve hatta 8 milyona satmaya hazırım.” ifadelerini kullandı.

Oğan konuyla ilgili paylaşımında şöyle konuştu:

“Gazeteci Deniz Zeyrek bize sorup doğrulama gereği duymadan yaptığı yanlış haberi düzeltmek durumunda kaldı. Bindiğim 2.el araç Meclis'teki birçok CHP milletvekilinin aracından daha eskidir. Eğer bu araç Deniz Bey'in dediği fiyatlardaysa hemen satabilirim. Hatta bırakın 12 milyonu, 10 milyona, hatta 9 milyona ve hatta 8 milyona satmaya hazırım. Aracın bozuk parçalarını değiştirme masraflarına rağmen pazarlık yapalım, aracı alayım diyen olursa daha aşağısına da satmaya hazırım :) Ayrıca bu yanlış haber üzerinden bizi linçleyen siteler şimdi lütfen bu yanlışı düzeltsinler.”

https://twitter.com/DrSinanOgan/status/1704474103598477668

GAZETECİ ZEYREK ÖZÜR DİLEDİ

Oğan’ın açıklamasının ardından Deniz Zeyrek’ten de açıklama geldi. Hatasını kabul ederek Oğan’dan özür dileyen Zeyrek açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Sinan Oğan, bu sabah gönderdiği mesajda, söz konusu otomobilin 2017 model ve 6 milyon lira değerinde olduğunu, seçimden önce sahip olduğu benzer fiyatta bir otomobilin yerine aldığını yazdı. Yazıyı yazarken aracın 2023 model olduğunu varsayarak kontrol etmiştim. 2023 model (Mercedes S400 d 4matic) otomobilin 12 milyon olduğunu tespit edince de kaynağımın söylediği rakamı doğru kabul etmiştim. Fiyat konusundaki hatamı düzeltir, özür dilerim.”

https://twitter.com/Deniz_Zeyrek/status/1704420612913975798

Gazeteci Zeyrek, Oğan’ı hedef aldığı yazısında “Aynı zamanda hemşerim olan yakın bir arkadaşım, geçenlerde 'Biliyor musun Sinan Oğan seçimlerden sonra arabasını değiştirdi. 12 Milyon liralık bir Alman arabasına biniyor artık' dedi. Ben gayet normal karşıladım” ifadelerine yer verdi.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...