'Sevinmek var, şımarmak yok'

/ Kaynak: DHA
'Sevinmek var, şımarmak yok'

POLİTİKA Haberleri  / DHA

Kayseri 2'nci sıra milletvekili adayı eski Bakan Taner Yıldız, Kayseri'de parti merkezinde yaptığı açıklamada, "Sevinmek var, şımarmak yok" dedi.

Taner Yıldız, seçim sonuçlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, asla şımarmayacaklarını tevazu içinde olacaklarını belirterek, şunları söyledi: "Teşkilat olarak, yurtdışından bir günlüğüne bile ülkemize gelenlere teşekkür ediyoruz. Şımarık olmayıp, tevazu içinde olacağız. 7 Haziran seçimlerinde, tüm siyasi partiler gibi bizler de ders çıkardık. Hiçbir ayrım yapmadan, sandıkta bizi tercih etsin etmesin hizmete devam edeceğiz. İlk günkü aşkla heyecanımızı kaybetmedik, yenilendik. Sevinmek var, şımarıklık yok." 


Taner Yıldız, HDP için, "Terörle iç içe olan HDP dersini aldı. Artık PKK, her zamankinden daha güçlü, siyasi bir iradeyi karşısında bulacaktır. Bunu göreceğiz" diye konuştu.

POLİTİKA
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...