Şehit ağabeyi AK Parti'den aday adayı

Şehit ağabeyi AK Parti'den aday adayı

POLİTİKA Haberleri

Şehit ağabeyi ve Şehitler Derneği Başkanı Yaşar Deniz, AK Parti'den Sinop milletvekilliği için aday adayı oldu.

Boyabat Şehit ve Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Yaşar Deniz, 1 Kasım seçimleri için aday adaylığı başvurusunu 3 Eylül tarihinde sona eren başvuru takvimi içerisinde yaptığını belirterek, sürecin iyi okunması gerektiği çağrısında bulundu. Ülkenin her zamankinden fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu, son yaşananların ise kendisini daha da kamçıladığını kaydeden Yaşar Deniz, Boyabat Orman İşletmesi Müdürlüğündeki görevinden ayrılarak aday adaylık müracaatını yaptığını hatırlattı. Kendisinin de bir şehit abisi olduğunu vurgulayan Yaşar Deniz, şu anda meydana gelen olayların kendisine o yaşadığı acı günleri bir kez daha hatırlattığını belirterek, "Jandarma er olan kardeşimi 1991 yılında Şırnak'ın Uludere Ballı Kaya mevkisinde hain bir saldırı neticesinde kaybettim. O günleri Allah yaşatmasın derken, şimdi aynı manzaralar içimizi yakıyor. Burada ki hain planı herkesin görmesi lazım" dedi.


Sürecin iyi okunması gerektiğini kaydeden Yaşar Deniz, birilerinin Türkiye'nin yükselişine dur demek için düğmeye bastığını belirterek, bu kötü niyete engel olmak için kendisinin de bir nefer olarak AK Parti'den aday adayı olduğunu dile getirdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...