Seçim sonrası bir ilk: Kılıçdaroğlu, Akşener'i ziyaret etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Seçim sonrası bir ilk: Kılıçdaroğlu, Akşener'i ziyaret etti

POLİTİKA Haberleri

CHP lideri Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, seçim sonrası ilk kez bir araya geldi. Görüşmenin ardından akıllara Akşener'in İYİ Parti 3. Olağan Kurultay'ında yaptığı açıklamalar geldi.

Mayıs ayında yapılan seçimlerde Cumhur İttifakı’na kaybeden muhalefette tartışmalar devam ederken bugün sürpriz bir ziyaret gerçekleşti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener’i makamında ziyaret etti.

Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Merkezi'ne girişinde partinin kurmayları tarafından kapıda karşılanırken Akşener’in Kılıçdaroğlu’nu karşılamaması dikkat çekti.

MASADAKİ KONULAR

Görüşme seçim sonrası bir ilk olurken iki liderin yaklaşan yerel seçimler, ekonomi, dış basın ve siyaset gündemi konularını ele alacağı bekleniyor.

Seçim sonrası bir ilk: Kılıçdaroğlu, Akşener'i ziyaret etti

AKŞENER SEÇİM SONRASI CHP’Yİ TOPA TUTMUŞTU

Öte yandan seçim sonrası 3. Olağan Kurultay’ını yapan İYİ Parti’de Akşener yeniden genel başkanlığa seçilmişti. Akşener seçildikten sonra yaptığı açıklamalar çok konuşulmuştu. CHP’ye sert sözlerle tepki gösteren Akşener, 15 milletvekili transferi hakkında “Hayatımın en büyük pişmanlığı” demişti.

Akşener sözlerinin devamında ‘hadi size hayatta başarılar’ diyerek 6’lı masayla bağları koparmıştı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...