Sarıgül liderliğindeki TDP, CHP ile birleşiyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sarıgül liderliğindeki TDP, CHP ile birleşiyor

POLİTİKA Haberleri

Türkiye Değişim Partisi lideri Sarıgül, eski partisi olan CHP ile birleşme yoluna gitti. TDP, resmi açıklamayla CHP ile birleştiklerini duyurdu.

Bir dönem CHP Şişli Belediye Başkanlığı yapan Mustafa Sarıgül'ün kurduğu Türkiye Değişim Partisi'nden flaş bir karar geldi.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; TDP, değişim tartışmalarının sürdüğü CHP ile birleşme kararı aldı.

TDP Genel Başkanı ve CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül konuya ilişkin açıklamasında "Türkiye Değişim Partisi ile Cumhuriyet Halk Partisi'nin birleşme hazırlıkları bugün itibarıyla başlamıştır." ifadelerini kullandı.

SARIGÜL CHP LİSTESİNDEN VEKİL OLDU

Mustafa Sarıgül 14 Mayıs'ta yapılan seçimlerde CHP listesinden seçime girerek Meclis'e memleketi Erzincan Milletvekili olarak girmişti.

KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK ÇIKMIŞTI

Sarıgül, seçimden sonra yaptığı açıklamada eleştirilerin odağındaki Kemal Kılıçdaroğlu'na destek çıkmıştı. Sarıgül, "Kılıçdaroğlu kaybetmedi, biz kaybettik." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...