Şahin, görevini Güler'e devretti

/ Kaynak: İHA
Şahin, görevini Güler'e devretti

Politika Haberleri  / İHA

AK Parti Ordu Milletvekili Şahin İdris Naim Şahin, İçişleri Bakanlığı görevini Mardin Milletvekili Muammer Güler'e devretti.

AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, İçişleri Bakanlığı görevini Mardin Milletvekili Muammer Güler'e devretti. Devir töreni öncesi ikili arasında ilginç diyaloglar yaşandı.
Kabine revizyonu ile İçişleri Bakanlığı görevinden alınan Şahin, görevini bugün İçişleri Bakanlığı'nda düzenlenen törenle yeni İçişleri Bakanı Muammer Güler'e devretti. Güler, dün Milli Eğitim Bakanlığı'na devralan Nabi Avcı'nın çok güzel bir tabir kullandığını belirterek, "Az laf çok iş, ben de bunu söylüyorum" dedi. Şahin de, daha önce TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı olan Muammer Güler'le zaten çok yakın mesai içinde olduklarını hatırlatarak, yeni görevinden dolayı Güler'i kutladı. Güler, Şahin'i çiçekle uğurladı.

##tgvideo##

NEŞELİ VEDA
İçişleri Bakanlığı koltuğunu Muammer Güler'e devreden İdris Naim Şahin, devir teslim töreninde Güler'in kulağına eğilerek espri yaptı. Basının yoğun ilgisine dikkat çekerek, "Bunlar bir de Angelina Jolie geldiği zaman böyle yapmıştı. Bir espri yapacağım ama günü değil kusura bakma" diyen Şahin'in sözleri halef ve selefi güldürdü.
AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, 19 aylık Bakanlık görevini bugün Mardin Milletvekili Muammer Güler'e devretti. Devir teslim töreninde oldukça neşeli olan Şahin, gazetecilerin yoğun ilgisini görünce Muammer Güler'in kulağına eğilerek, "Bunlar bir de Angeline Jolie geldiği zaman böyle yapmıştı. Herhalde bir espri yapacağım ama günü değil kusura bakma" dedi. Şahin, eliyle ağzını kapatmasına rağmen esprisi mikrofonlara yansıdı. Şahin'in esprisi üzerine halef ve selef karşılıklı gülüştü.
Şahin, ses problemini hatırlatan gazetecilere ise, "Biraz Karadeniz usulü yapalım, İçişleri bakanlığının ses düzeni çalışmasa da sesimiz her zaman çıkar" karşılığını vererek, mikrofonların konulduğu sehpayı önüne çekti.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...