Şafak Pavey doğruları söylememiş

Şafak Pavey doğruları söylememiş

Politika Haberleri

AK Partili kadın milletvekillerinin Meclis'e başörtüsüyle girdiği gün konuşma yapan Şafak Pavey'in konuşmasında bazı gerçekleri çarpıttığı ortaya çıktı.

CHP Milletvekili Şafak Pavey'in başörtülü Meclis'e giren AK Partili kadın milletvekilleriyle ilgili TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada gerçekleri çarpıttığı ortaya çıktı. Pavey Meclis'te yaptığı konuşmada protez bacağını kapatmak için Meclis'e pantolanla giremek istediğini fakat bunun engellendiğini söylemişti fakat, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey'in pantolonla Meclis'e gelmesinin önünde hiçbir engel bulunmadığını ifade etti. Pavey, başını örten AK Parti Milletvekili Sevde Beyazıt Kaçar'ın televizyon kanallarında "Başımı açarak bir daha kirlenmeyeceğim" dediğini ileri sürmüştü. Ancak, söz konusu konuşmalar incelendiğinde iddiaya konu olan Milletvekilinin öyle bir cümlesinin olmadığı ortaya çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...