Pusulada Erdoğan birinci, Demirtaş ikinci İhsanoğlu üçüncü sırada

Pusulada Erdoğan birinci, Demirtaş ikinci İhsanoğlu üçüncü sırada
Politika Haberleri

YSK'da kuralar çekildi, pusulada kim hangi sırada belli oldu. Erdoğan birinci sırada yer alırken, Demirtaş ikinci, İhsanoğlu üçüncü sırada oldu.

YSK'da çekilen kura sonucunda, oy pusulasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan birinci sırada, Selahattin Demirtaş ikinci sırada ve Ekmeleddin İhsanoğlu üçüncü sırada yer alacak. nbsp;YSK, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi oy pusulası için kura çekimi yapıldı. İlk sıra Erdoğan'ın olurken 2. Demirtaş, 3. de İhsanoğlu oldu.Cumhurbaşkanı seçiminde kullanılacak birleşik oy pusulasında Cumhurbaşkanı adayları Başbakan Tayyip Erdoğan, Ekmeleddin İhsanoğlu ve Selahattin Demirtaş'ın yerlerinin belirlenmesi için Yüksek Seçim Kurulu'nda (YSK) kura çekimi yapıldı. YSK'da Cumhurbaşkanı adaylarının birleşik oy pusulasındaki yerleri belli oldu. Gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Selahattin Demirtaş ve Ekmeleddin İhsanoğlu olarak sıralandı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...