Özgür Özel görüşmesiyle ilgili Akşener'den ilk açıklama: "Randevu istedi, ben de verdim"

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Özgür Özel görüşmesiyle ilgili Akşener'den ilk açıklama: "Randevu istedi, ben de verdim"

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile CHP lideri Özgür Özel yarın bir görüşme gerçekleştirecek. Akşener, Özgür Özel ile gerçekleştirmesi beklenen görüşmeye ilişkin soru üzerine, "Sayın Özgür Özel randevu istedi, ben de verdim. Bilmiyorum gerisini" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, işbirliği çağrısı yaptığı İYİ Parti Lideri Meral Akşener'i perşembe sabahı ziyaret edecek.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, grup toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. Akşener, Özgür Özel ile gerçekleştirmesi beklenen görüşmeye ilişkin soru üzerine, "Sayın Özgür Özel randevu istedi, ben de verdim. Bilmiyorum gerisini" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Meral Akşener'i ziyaret etmiş ve çıkışta yaptığı açıklamada şunları söylemişti: “Bugün sayın Genel Başkanımızın (Özgür Özel), İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e selamlarını getirdim. Bu kadar. Bundan sonrası için bir gelişme olur mu, olmaz mı bilmiyorum. İçerik olarak ben bir şey iletme durumunda değilim. Çünkü iki partinin de yetkili kurulları var. Sadece onu ilettim ve şimdi ayrılıyorum. Daha sonrasını gerek görürlerse parti kurulları bir açıklama yaparlar."

Bu ziyareti 'nezaket ziyareti' olarak değerlendiren Akşener, gelişmelerin partilerin yetkili kurulları tarafından ele alınacağını belirtti.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...