Olmayan koltuğun kavgasını yapıyorlar

Olmayan koltuğun kavgasını yapıyorlar

POLİTİKA Haberleri

Seçime kısa bir süre kalmasına rağmen henüz cumhurbaşkanı adayını belirleyemeyen altılı masanın ortakları bu defa da ‘başbakanlık’ kavgasına girdi.

Haber Merkezi | ANKARA

Masaya dâhil olduğu günden beri kendisinin başbakanlığa aday olduğunu dile getiren İyi Parti lideri Meral Akşener’in çıkışına Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’dan cevap geldi. Özdağ, daha önce başbakanlığın kendilerinde bulunduğunu aktararak “Sayın Meral Akşener, daha önce ‘Başbakanlığa adayım’ demişti. O önce konuştu, biz şimdi konuşuyoruz. Çünkü şimdi hak bizim. O koltuğu bize millet vermişti, millet şimdi ‘O koltuğu size yeniden vereceğiz’ diyor. Birileri o koltuğu çalsa da millet bize geri verecek. Başbakanlık öncelikle bizim hakkımız” dedi.

İYİLEŞECEĞİZ DOSTLAR!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önceki gün partisinin İzmir’deki toplantısında yaptığı “Benimle birlikte misiniz?” çıkışı, altılı masada üstü kapalı olarak ‘Cumhurbaşkanı adaylığı’ mesajı olarak yorumlandı. Kılıçdaroğlu’nun sözlerinin masadaki ortaklar tarafından ‘Baskı’ olarak nitelendirilirken özellikle İyi Parti içinden, CHP liderinin adaylığına yönelik itirazların yükseldiği belirtiliyor. Kılıçdaroğlu’nun, dün İzmir sahilinde eşiyle birlikte yürüyüş yaptığı anları sosyal medya hesabından “O kaleleri yıkamazlar. İyileşeceğiz dostlar” ifadesiyle paylaşması dikkat çekti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...