Numan Kurtulmuş'u şoke eden kaza

/ Kaynak: İHA
Numan Kurtulmuş'u şoke eden kaza

Politika Haberleri  / İHA

Gaziantep'ten Adıyaman'a gitmek için yola çıkan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un korum ekibi kaza yaptı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Gaziantep'teki temaslarını tamamladıktan sonra Adıyaman'a gitmek için yola çıkan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı nbsp;NumanKurtulmuş'un korum ekibi kaza yaptı. Kazada 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza, Gaziantep Adıyaman Karayolunda meydana geldi. Gaziantep'teki temaslarını tamamladıktan sonra Adıyaman'a gitmek için yola çıkan AK Parti Genel BaşkanYardımcısı Numan Kurtulmuş'un koruma ekibinin içinde bulunduğu nbsp; otomobil, Bedir köyü civarında Bekir Ayaz yönetimindeki otomobille çarpıştı. nbsp;Kazanın şiddetiyle araçlar hurda yığınına dönerken koruma aracında bulunan polis memuru Ali Öner, yanında bulunan diğer polis memuru ve Bekir Ayaz yaralandı. Kaza sonrası yaralı polis memurları ve vatandaşlar olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Kaza sonrası olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri ikinci bir kazanın yaşanmaması için tedbir aldı. Olay yerinde inceleme yapılırken jandarma ve polis ekipleri yaralanan polis memurlarının otomobilde silahlarını aradı. Yapılan incelemenin ardından her iki araçta çekici marifetiyle olay yerinden kaldırıldı. Bu sırada Gaziantep-Adıyaman karayolu kısa bir süre trafiğe kapatıldı.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...