Mustafa Sarıgül projelerini pazar günü açıklayacak

/ Kaynak: İHA
Mustafa Sarıgül projelerini pazar günü açıklayacak

Politika Haberleri  / İHA

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, pazar günü İstanbul'la ilgili bütün projelerini açıklayacağını belirtti.

Şişli Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Maltepe Meydanı'nda vatandaşlara seslendi. Vatandaşlar Sarıgül'ü meşaleler ve sloganlarla karşıladı. CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Maltepe Belediye Başkan adayı Ali Kılıç'ın da eşlik ettiği turda Sarıgül, seçim otobüsü üzerinden halka seslendi. Seçimlere 23 günün kaldığını hatırlatan Sarıgül, çok çalışacaklarını belirterek, "Özellikle emeklilerimiz İstanbul'da başımızın tacı olacak. Emekliler merkezlerini mutlaka açacağız. Emeklilerimiz ulaşım sistemlerimizden en güzel şekilde yararlanacak. Bir emeklimiz mutlu değilse Türkiye'nin geleceği mutlu değildir. Bütün emeklilerin ellerinden öpüyorum" dedi. Vatandaşların "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganları üzerine Mustafa Sarıgül, "Gençlere sesleniyorum. Türkiye'nin geleceği sizlersiniz. Çok çalışacak, çok mücadele edeceksiniz. Benim sesim değil, Bülent Ecevit'in, İsmet İnönü'nün, Mustafa Kemal Atatürk'ün sesi" şeklinde konuştu.
PAZAR GÜNÜ PROJELERİNİ AÇIKLIYOR
Sarıgül, 30 Mart seçimiyle ilgili olarak Pazar günü saat 12.00'de İstanbul'la ilgili bütün projelerini anlatacağını da hatırlattı. Sarıgül, İstanbul'a ötekisi olmayan bir anlayış geldiğini yakınlarına anlatmaları konusunda meydandakileri uyardı.
Sarıgül, konuşmasının ardından partililerle birlikte seçim otobüsü üzerinden özgürlük için güvercin uçurttu. Sarıgül alandan ayrılmadan önce de vatandaşlardan 'Bir ıslıkta sen çal' şarkısına eşlik etmelerini isteyerek ıslık çalmalarını rica etti. Bunun üzerine vatandaşlar ıslık çalarak Mustafa Sarıgül'e destek verdi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...