Muhtar adayından bir garip vaat: Seçim pankartına tepkiler gelince kendini böyle savundu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Muhtar adayından bir garip vaat: Seçim pankartına tepkiler gelince kendini böyle savundu

Politika Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Giresun’da yaklaşan yerel seçimlerde muhtar adayı olan kişinin bir garip pankartı konuşuluyor. Gelen tepkiler üzerine söz konusu vatandaş kendini savundu.

Önümüzdeki yılın Mart ayında yapılacak yerel seçimler yaklaşırken Giresun’dan ilginç bir olay haber oldu.

Görele ilçesinde ilçeye bağlı Taşlık köyü muhtarlığına aday olan 43 yaşındaki Zafer Fison'un köyün girişine astırdığı pankart dikkatleri üzerine çekti. 

"FAKİRİN DEĞİL ZENGİNİN YANINDAYIM"

Çiftçilik yaparak geçimini sağlayan 3 çocuk babası Fison’un astığı pankarttaki "Maaş için muhtar adayıyım. Fakirin değil, zenginin yanındayım" yazısı görenleri şaşkına çevirdi.

Muhtar adayından bir garip vaat: Seçim pankartına tepkiler gelince kendini böyle savundu

"İRONİ YAPTIM"

Tepkiler üzerine bir açıklama yapan muhtar adayı "Amacı muhtar maaşı olmadığını söyleyenler de sadece maaşını alıp hizmeti unutuyor. Ben de sadece fakirin, fukaranın umudunu siyasete alet etmek isteyenlere karşı bir gönderme yapmak istedim. Bunu anlayanlar amacımın gerçekten fakirin değil, zenginin yanında olmayacağımı bilir. Ben aday olacakların fakire fukaraya umut verip hayal kırıklığına uğratmamaları için bir ironi yaptım” dedi.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
İDRİS OĞLU21 Ekim 2023 12:37

güzel kardeşim niye zenginin yanındasın fakir insanlar neyapt acıklasana fekirlerde sana oy vermezler ş

Sonraki Haber Yükleniyor...