Muhsin Yazıcıoğlu anıldı

Düzenleyen:
Muhsin Yazıcıoğlu anıldı

POLİTİKA Haberleri

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi yakınında helikopterin düşmesi sonucu beraberindeki 5 kişiyle hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Taceddin Dergahı'ndaki mezarı başında anıldı.

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi yakınında helikopterin düşmesi sonucu beraberindeki 5 kişiyle hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Taceddin Dergahı'ndaki mezarı başında anıldı. Anma törenine, Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu ve yakınlarının yanı sıra, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, eski MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, Alperen Ocakları mensupları, partililer ve sevenleri katıldı. Destici, burada yaptığı konuşmada, Yazıcıoğlu'nun ölümünün üzerinden 7 yıl geçmesine rağmen sürecin hâlâ aydınlatılamadığını belirterek, "Allah şahit olsun ki, yılmadan, yorulmadan, bıkmadan ve usanmadan bu davanın takipçisi olacağız ve inşallah aydınlatılana kadar da peşini bırakmayacağız. Yorulmamızı, usanmamızı, bıkkınlık göstermemizi bekleyenler, dün olduğu gibi bugün de, yarın da beklentilerinin nasıl boşa çıktığını hep birlikte görecekler" dedi. 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...