Muharrem İnce yarışa geri döndü! Partisinin yol haritasını açıklayıp, mesajı verdi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Muharrem İnce yarışa geri döndü! Partisinin yol haritasını açıklayıp, mesajı verdi

POLİTİKA Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda yarıştan çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, son sürat yerel seçimlere hazırlanıyor. "‘Aday çıkarmayın. Bölücü olmayın’ böyle bir şey yok. Onu bir kere yaptınız" diyen İnce, partisinin yol haritasını açıklarken, iki partiye de açık açık ittifak çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda kendisine kaset kumpası kurulduğunu idda eden Memleket Partisi lideri Muharrem İnce yarıştan çekilmişti. Yerel seçimler için kolları sıvayan İnce, Ankara’da partisinin yerel seçimlere ilişkin hazırladığı yol haritasını açıkladı.

CHP VE İYİ PARTİ'YE İTTİFAK ÇAĞRISI

İnce; basın toplantısında, delegelerin değil üyelerin hakim olduğu ittifak oluşturulması gerektiğine vurgu yaptı. Muhalif partilere seslenen İnce, “CHP’ye İYİ Parti'ye, bütün millet ittifakına, ittifak dışında kalan Zafer Partisine sesleniyorum. Bizim 70 bin üyemiz var. Sizin çok daha fazla üyesi olanlarınız var. Gelin üyelerin söz sahibi olduğu siyasi bir ittifak. Genel başkanların diktatör olmadığı bir ittifak. Her türlü fedakarlığa hazırız ve hazırlanıyoruz. Gelin bunu yapalım Türkiye’nin önünü açalım” diye konuştu.

“BİZ ÇEKİLDİK SEÇİMDEN İŞTE GÖRDÜNÜZ”

Seçimlerin liderlere düşmanlık yapılarak kazanılamayacağını vurgulayan İnce, Millet İttifakı'na yüklendi. 

6'lı Masa'nın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, Erdoğan’a düşmanlık yaparak zafer kazanmaya çalıştığını söyleyen İnce, “Önümüzdeki dönemde ‘Yok aday çıkarmayın. Bölücü olmayın’ böyle bir şey yok. Onu bir kere yaptınız. ‘Seçimi alıyoruz yüzde 60 ve 70 ile’ dediler. Biz çekildik seçimden işte gördünüz” iifadelerini kullandı. 

İKİ BELEDİYE İÇİN ADAYLARINI AÇIKLADI

Parti meclisinde alınan kararları duyuran İnce, iki belediye başkanı adaylarının da belli olduğunu söyledi. İnce sözlerini şöyle sürdürdü;

“Bugün parti meclisinin oy birliğiyle iki belediye başkanı adayımızı açıklıyorum. Nazilli Belediyesi adayımız Ali Çetinkaya, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi için de Mahir Bakan’dır. Yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanacağız, ittifaklara açığız.”

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...