Muharrem İnce Millet İttifakı'na katılır mı? BBP lideri Destici'den önemli açıklama

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Muharrem İnce Millet İttifakı'na katılır mı? BBP lideri Destici'den önemli açıklama

POLİTİKA Haberleri

BBP lideri Destici, adaylıktan çekilen Muharrem İnce'nin Millet İttifakı'na katılıp katılmayacağı ile ilgili soruya 'Bu planlıymış gibi algılanır' cevabı verdi.

Büyük Birlik Partisi Başkanı Mustafa Destici, CNN Türk yayınında Semiha Şahin'e konuştu.

Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesiyle ilgili 'Türk demokrasisini yaralamıştır' diyen Destici, hakkı gasp edilen de Muharrem İnce’ye oy vermeyi düşünen milyonlarca seçmenimiz vardı. Muharrem İnce’nin oyları bir ara yüzde 10’lar seviyesine gelmişti. Ciddi bir oy alacağı gözüküyordu. Bunun kaynağı nedir? Bu çok açık, net, Muharrem İnce aday olduktan beri CHP ve onun etrafındaki 7’li masada oturanlar kendilerince bir baskı kurdular. Baktılar ki Muharrem İnce normal yollardan çekilmeyince bel altı vurarak, kaset görüntüsü olduğu birtakım iddialar gündeme geldi. İnce adaylıktan fiili olarak çekildiğini ifade etti.' dedi.

Destici'nin açıklamalarından önemli başlıklar şöyle;

İNCE MİLLET İTTİFAKI'NIN ANKARA MİTİNGİNE KATILIR MI, KILIÇDAROĞLU’NU DESTEKLEDİĞİNİ BELLİ EDER Mİ?

Bir iftira ile karşı karşıya olduğunu söyledi. 'Seçimi kaybedecekler, kaybettiklerinde tek sorumlusu olarak beni gösterecekleri için ben çekiliyorum' dedi ama bunun böyle olmadığını kamuoyu biliyor. Muharrem İnce’ye destek veren seçmenin iradesi gasp edilmiştir.

Muharrem İnce adaylıktan çekilerek kendisine oy vermeyi düşünen seçmenin, kendisi için sandığa giden, kendisine güvenen seçmenlerin güvenini boşa çıkarmıştır. Eğer tutup bir de mitinge katılırsa o zaman tamamen bu planlı bir şey olmuş diye insanların aklına gelecektir.

ÇEKİLMESİ SEÇİMLERİ NASIL ETKİLEYECEK? İNCE’YE OY VERMEK İSTEYENLER KİME OY VERECEK?

Oyları blok olarak bir yere gitmeyecek, dağılacaktır. Gitmeyeceği adres bana göre Kılıçdaroğlu’dur. Kılıçdaroğlu’nun kazanması için bu operasyon yapılmıştır. Onun için bence tam tersi ya bir kısmı sandığa gitmeyecektir, sandığa gidenler Kılıçdaroğlu’na ders vermek için diğer adaylara önce Recep Tayyip Erdoğan’a yöneleceklerdir.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...