Muammer Güler'den kaçırılan işadamı ile ilgili açıklama

Muammer Güler'den kaçırılan işadamı ile ilgili açıklama

Politika Haberleri

İçişleri Bakanı Muammer Güler, Gaziantep'te kaçırılan iş adamı ve Şanlıurfa valisinin istifasıyla ilgili açıklamada bulundu.

Gaziantep'in yıldızları ödül töreni sonrası gazetecilerin sorusu üzerine açıklama yapan İçişleri Bakanı Güler, "Şanlıurfa Valimiz Celalettin Güvenç bey, Şanlıurfa Belediye Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine girmek üzere dün istifa dilekçesini gönderdi. Kanuna göre bizde onu onayladık. Şanlıurfa için hayırlı olmasını diliyorum. Başarılar diliyorum" dedi.
Gaziantep'te kaçırılan iş adamı ile ilgili değerlendirmede bulunan İçişleri Bakanı Güler, "Üzücü bir hadisedir. Gaziantep Emniyet Müdürlüğümüz, sayın valimiz, Emniyet Genel Müdürlüğünde oluşturduğumuz bir ekip olayın bütün gelişmelerini izleyerek takip ediyor. Ben ailesiyle görüştüm. Ben bizzat olayla ilgileniyorum. Kendisine zarar gelemeyecek bir şekilde tekrar ailesine kavuşması için her türlü ihtimali değerlendirerek soruşturmaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...