Muammer Güler, 'Her türlü soruşturmaya açığım'

/ Kaynak: AA
Muammer Güler, 'Her türlü soruşturmaya açığım'

Politika Haberleri  / AA

İç işleri bakanı Muammer Güler, 'Ben bu olayın sonucunda tarafıma yönelebilecek her konuda, her türlü soruşturmaya açığım'

Muammer Güler, ''Sevgili hemşehrilerim, itimadınız için çok teşekkürler. Hiçbir kanunsuz işimiz olamaz. Veremeyeceğimiz hiçbir hesap da yoktur'' dedi.Bakan Güler, resmi Twitter hesabındaki açıklamada, '' Önümüzdeki günlerde her şey açığa çıkacaktır. Hepinize saygılar ve sevgiler sunuyorum. Sevgili hemşehrilerim, itimadınız için çok teşekkürler. Hiçbir kanunsuz işimiz olamaz. Veremeyeceğimiz hiçbir hesap da yoktur'' ifadelerini kullandı.İçişleri Bakanı Muammer Güler, İstanbul'daki operasyona ilişkin, ''Ben bu olayın sonucunda tarafıma yönelebilecek her konuda, her türlü soruşturmaya açık olduğumu, konu Türkiye Büyük Millet Meclisine geldiğinde hemen soruşturmasının yapılmasını talep edeceğimi açıkça ifade ediyorum. Tarafımdan rüşvete ilişkin hiçbir tespit edilmiş delil yoktur. Böyle bir tespit yapılmamıştır. Asla bunu kabul etmem mümkün değildir. Sonuçta da bu açıkça ortaya çıkacaktır'' dedi.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...