MİT yasası Meclis'te

- Güncelleme:
MİT yasası Meclis'te

Politika Haberleri

TBMM Genel Kurulunda, Milli İstihbarat Teşkilatı Kanunu'nda değişiklik yapan kanun teklifinin görüşülmesine başlandı

nbsp;TBMM Genel Kurulunda, Devlet İstihbarat Hizmetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı Kanunu'nda değişiklik yapan kanun teklifinin görüşmelerine başlandı. nbsp; Genel Kurulda, grup önerilerinin görüşmelerinin ardından kanun teklifine geçildi. Teklif üzerinde ilk sözü, CHP Grubu adına Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk aldı.
SIZDIRMAYA SORUŞTURMA
Bu arada Özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekilliğince, MİT müsteşarı Hakan Fidan, eski MİT Müsteşarı Emre Taner ve eski MİT Müsteşar Yardımcısı Afet Güneş ile 2 MİT görevlisinin ifadeye çağrılmasına ilişkin bilginin basına sızması konusunda inceleme başlatıldı.
nbsp; Özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekilliğinin, MİT müsteşarı Hakan Fidan, eski MİT Müsteşarı Emre Taner ve eski MİT Müsteşar Yardımcısı Afet Güneş ile 2 MİT görevlisi hakkında yürütülen soruşturma kapsamında bazı bilgi ve belgelerin basında yer almasına ilişkin resen inceleme başlattığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...