MHP'den Erdoğan-Kılıçdaroğlu görüşmesine tepki

MHP'den Erdoğan-Kılıçdaroğlu görüşmesine tepki

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun AK Parti Genel Merkezi'nde Başbakan Erdoğan'la yaptığı görüşmeye MHP lideri Bahçeli, tepki gösterdi. Bahçeli, görüşmeye ilişkin, "Türkiye'de Kürt sorunu yoktur. CHP ve AKP bunu konuşmaktan vazgeçmeli" değerlendirmesini yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun AK Parti Genel Merkezi'nde Başbakan Erdoğan'la yaptığı görüşmeye MHP tepki gösterdi. Görüşmenin ardından basının karşısına çıkan CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, görüşmede MHP'nin sürece katılması gerekliliğinin altının çizildiğini vurgulamıştı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik ise, "Bu mesele MHP'nin kullandığı dil ile ele alınamaz" demişti.

Bahçeli: Kürt sorununu konuşmaktan vazgeçin
MHP lideri Bahçeli, Kılıçdaroğlu ile Erdoğan arasında gerçekleştirilen görüşmeye ilişkin, "Türkiye'de Kürt sorunu yoktur. CHP ve AKP bunu konuşmaktan vazgeçmeli" değerlendirmesini yaptı. nbsp;Bu sürecin parçası olmayacaklarının işaretini veren Bahçeli, nbsp;yaptığı yazılı açıklamada, "AKP ile CHP arasındaki siyasi akrabalık ilişkisi, bilhassa bölücü teröre sakat ve mahsurlu bakıştaki yakınlık yapılan karşılıklı temaslarla iyice su üstüne çıkmıştır" dedi. nbsp;Bahçeli, CHP ile bu konuda kesinlikle görüşmeyeceklerinin altını çizdi.

BDP'li Tan: MHP'ye gerek yok
Konuyla ilgili NTV'ye konuşan BDP milletvekili Altan Tan, "Bu sorunun çözülmesini isteyen bütün çevrelerin yan yana gelmesi lazım. MHP kendini bunun dışında tutuyorsa, AK Parti, CHP, BDP bu çalışmaları yürütebilir" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...