MHP’de il il operasyon

Düzenleyen:
MHP’de il il operasyon

POLİTİKA Haberleri

Muhaliflere muhtemel bir kurultay için destek verilmesini engellemek isteyen MHP Genel Merkezi, il ve ilçe başkanlıklarını kapatıyor, eskilerinin yerine yeni yöneticiler atıyor

Damla Peker ANKARA
Yargıya taşınan kurultay taleplerinin ardından bu defa da MHP’de il başkanlıkları krizi yaşanıyor. Yönetim, parti içi muhaliflere destek verdiği gerekçesiyle bazı il başkanlıklarını kapatırken, il başkanları ise kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi. MHP’de teşkilat kapatma ve disipline sevk kararlarının devam edeceği öğrenildi. Denizli, Aksaray, Uşak, Kilis, Samsun, Tokat, Kırklareli, Çorum, Tekirdağ ile Elazığ, Bayburt, Gümüşhane ile Fatih ilçe başkanlığı kapatılırken, kurultay için imza veren Bursa, Çanakkale, Iğdır, Ardahan, Trabzon, Sinop, Sivas, Bilecek, Nevşehir’in de sırada olduğu ileri sürülüyor. Krizden bazı delegelerin de etkileneceği söylenirken, bu şekilde muhaliflere verilen destek zayıflatılmak isteniyor. Muhalif kanat, il başkanlarını tek tek arayarak destek mesajları veriyor. Parti yönetimi ise, Elazığ, Samsun, Tokat, Kırklareli, Bayburt, Gümüşhane ve Uşak’taki teşkilatlarda yeni yönetimler oluşturdu.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...