MHP Lideri Bahçeli milletvekili adaylık başvurusunu yaptı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

POLİTİKA Haberleri

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 28. Dönem Milletvekili seçimleri için parti genel merkezine giderek başvurusunu gerçekleştirdi. Bahçeli başvuru imzasını attıktan sonra "Hayırlı, uğurlu olsun." dedi.

14 Mayıs'ta yapılacak seçime sayılı günler kaldı.  Partilerin cumhurbaşkanı adayları belirlenmesinin üzerine çalışmalar hız kesmeden sürüyor. 

Resmi Gazete’de yayınlanan Yüksek Seçimi Kurulu Kararına göre, Seçim Başlangıç Takvimi 18 Mart 2023 olarak kabul edildi.

SEÇİM TARİHİ BELİRLENDİ

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi 14 Mayıs'ta yapılacak 

Öte yandan ilk oylamada salt çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci oylama 28 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

YSK Başkanı Yener, dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamada da, "Siyasi partilerin aday listeleri vermelerindeki usul ve esaslar son olarak bağımsız milletvekilliği adaylığı için başvurudaki usul ve esaslar görüşülmüştür."  ifadelerini kullanmıştı.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURULARI SÜRÜYOR 

Çalımalarına devam eden partilerde milletvekili seçimleri için milletvekili aday adaylığı başvuruları devam ediyor. 

BAHÇELİ BAŞVURUSUNU YAPTI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek 28'nci dönem milletvekili genel seçimleri için adaylık başvurusunu parti genel merkezinde yaptı.

MHP'DEN AÇIKLAMA

MHP tarafından yapılan açıklamada, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için adaylık başvurularını bugün Genel Merkezimizde yapmıştır" ifadeleri kullanıldı.

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...