MHP Lideri Bahçeli'den TBMM'de '6'lı masaya aday anketi' sorusuna cevap: Tercihim sınıf arkadaşım

Düzenleyen:
- Güncelleme:

POLİTİKA Haberleri

Bugün başlayan bütçe görüşmelerine katılan MHP lideri Bahçeli, TBMM'de bir ara gazetecilerle bir araya geldi. Bahçeli, 6'lı masayla ilgili anket yapılacak haberleri hakkında "Bana sorulursa tercihim sınıf arkadaşım." ifadelerini kullandı. Bahçeli ile Kılıçdaroğlu'nun bir dönem sınıf arkadaşı olduğu biliniyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, cumhurbaşkanı adayını hala belirleyemen 6'lı masaya ilginç bir göndermesi oldu. '6'lı masa aday anketi yaptıracak' haberlerini değerlendiren Bahçeli, "Bana sorulursa tercihim sınıf arkadaşım." cevabını verdi. 

BÜTÇE GÖRÜŞMELERİNE KATILDI

Bugün TBMM'de başlayan bütçe görüşmeleri parti liderleri ve milletvekilleri tarafından ilgiliyle takip ediliyor. Görüşmelere katılan MHP lideri Devlet Bahçeli, bir ara Meclis'te gazetecilerin sorularını yanıtladı.

ANKET SORUSUNA ESPRİLİ CEVAP

Bir gazeteci Bahçeli'ye 6'lı masanın 'cumhurbaşkanlığı adaylığı için anket' çalışması yapacağı şeklindeki haberleri sordu. Soruya esprili bir şekilde cevap veren Bahçeli şunları söyledi;

"BANA SORULURSA TERCİHİM SINIF ARKADAŞIM OLUR"

 "15 Ocak'a kadar aday belirlemede bir kamuoyu araştırması yaparcasına, 'Bir anket yapalım, ankette kim çıkarsa ona karar verelim; siz de bu ankete müracaat edilirse katılır mısınız?' dediler. Ben henüz daha cevap vermedim." 

Bir düşüncesi olduğunu belirten Bahçeli, "Eğer birisi ankette bana gelirse, '6 kişi anket yapıyoruz, siz bu ankette kime evet dersiniz' derse, o zaman tercihim sınıf arkadaşımdır." ifadesini kullandı.

GÜLÜŞMELER OLDU

MHP Lideri Bahçeli'nin bu sözleri ortamda gülüşmelere neden oldu. 

İKİ LİDER SINIF ARKADAŞI

MHP lideri Bahçeli, yıllar önce yaptığı bir açıklamada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun okul arkadaşı olduğunu belirtmişti.

MHP Lideri Bahçeli'den TBMM'de '6'lı masaya aday anketi' sorusuna cevap: Tercihim sınıf arkadaşım
Cumhur İttifakı kurulmadan önce TBMM sıralarında Bahçeli-Kılıçdaroğlu görüşmesi

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...