MHP kıyılar için harekete geçti

MHP kıyılar için harekete geçti

POLİTİKA Haberleri

24 Haziran seçimlerinde özellikle kıyı bölgelerinde oy kayıpları yaşayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), bu durumu masaya yatırdı.

Ebru Karatosun ANKARA

Batı ve Akdeniz bölgesinde aldığı oyların bir kısmı İYİ Parti’ye kayan MHP, yerel seçimlerde bunun önüne geçmeye çalışacak. Bu kapsamda çalışmalarına başlayan Parti, teşkilatına yerel seçim çalışmalarını yürütürken halkla daha fazla bir araya gelinmesi konusunda uyarıda bulundu. Ayrıca MHP belediye başkan adayları seçiminde de hassas davranacak. Adaylar, özellikle halkın seveceği ve gelecek vadeden kişiler arasından seçilecek. Böylelikle vatandaşların içine girmek daha da kolay olacak. Öte yandan MHP, yerel seçim stratejisi ve belediye başkanı adaylarını eylül ayına kadar belirleyecek. Her şeyin tamamlanmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de mitingler düzenleyerek partisi için oy toplayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...