Meral Akşener'den 'kulak çekme' tepkisi: Keşke yapmasaydı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Meral Akşener'den 'kulak çekme' tepkisi: Keşke yapmasaydı

POLİTİKA Haberleri

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın İYİ Partli Yavuz Ağıralioğlu'nu hedef göstererek sarf ettiği sözleri eleştiren İyi Parti lideri Meral Akşener 'Kulak çekme' polemiği hakkında, "Yavuz Bey kendi fikrini söylemekte özgürdür. Engin Altay'ın da konuşmasını yanlış buldum" dedi.

Katıldığı bir canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Meral Akşener, İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'nun, "Kılıçdaroğlu aday olursa kazanamaz endişesi duyuyoruz" sözleri sonrası başlayan 'kulak çekme' polemiğine dair açıklama yaptı.

'KULAK ÇEKME POLEMİĞİ'

Katıldığı bir canlı yayında, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına dair endişeli olduğunu aktaran İYİ Partili Ağıralioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında en çok Kılıçdaroğlu'nu görmek istediğini iddia etmiş ve "Erdoğan, Kılıçdaroğlu aday olursa kazanacağını biliyor" demişti. Bu sözler üzerine CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Akşener'e çağrıda bulunarak "Her evin çocuğunun kusuruyla ilgili kulağı çekilecekse evin reisi çeker. Ben ne diyeyim daha bu böyle olmalı, bunu bekliyoruz. Bugün benim izlediğim video hoş bir video değil" demişti.

'KEŞKE YAPMASAYDI'

Akşener, CHP'li Altay'ın Ağıralioğlu'nu hedef alan sözlerini eleştirirken, 'kulak çekme' polemiği hakkında, "Yavuz Bey kendi fikrini söylemekte özgürdür. Engin Altay'ın da konuşmasını yanlış buldum. Yavuz Bey'i tanıyorum. Keşke yapmasaydı diyorum. Paylaşmıyorum. Bu kadar önceden bunların konuşulmasını doğru bulmuyorum. O fikirlerini ben söyletmedim, o fikirlerini söylemiş olmasının benim açımdan kendi fikri olmasında bir sakıncası yok" dedi. 

İMAMOĞLU YA DA YAVAŞ'IN ADAYLIĞINA MANİ YOK

Öte yandan Ekrem İmamoğlu ya da Mansur Yavaş adaylığı ile ilgili konuşan Akşener, "Masadaki arkadaşlara da söyledim. Eğer bu iki arkadaşımızdan biri aday gösterilirse 'hayır' demeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...