Meral Akşener ve Karamollaoğlu’ndan Yerlikaya’ya tebrik

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Meral Akşener ve Karamollaoğlu’ndan Yerlikaya’ya tebrik

Politika Haberleri  / HABER MERKEZİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya 'terörle mücadele' konusunda attığı adımlar nedeniyle teşekkür etti.

Ankara'da İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü girişinde gerçekleştirilen hain bombalı saldırı girişimi, Türkiye'nin gündemine oturdu. Sadırıyı gerçekleştirmek isteyen 2 teröristten biri kendisini patlatırken diğeri ise etkisiz hale getirildi.

Bölgede açılan ateş nedeniyle 2 emniyet mensubu hafif şekilde yaralanırken, saldırı girişiminin önlenmesi ile büyük bir facianın önüne geçilmiş oldu.

"MİLLETİMİZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuşan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’daki terör saldırısına değindi. Akşener, “Süreci ciddiyet ve şeffaflıkla yürüten İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya’ya milletimiz adına teşekkür ediyorum. Gerek bu süreçte gerekse de son dönemde emniyet teşkilatımızın suç örgütlerine karşı yürütmüş olduğu başarılı operasyonlar Sayın Bakan’ın kararlı bir duruş sergilediğini gösteriyor” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın terörle mücadelede attığı her adımın yerinde olduğunu belirterek “Sayın İçişleri Bakanı’nın mücadelesini takdirle karşılıyoruz, başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...