Memleket Partisi Lideri İnce'den Babacan'a SİHA tepkisi: PKK’nın tetikçiliğini yapmıyoruz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Memleket Partisi Lideri İnce'den Babacan'a SİHA tepkisi: PKK’nın tetikçiliğini yapmıyoruz

POLİTİKA Haberleri

Memleket Partisi Lideri İnce, Türkiye'nin gururu SİHA'ları hedef alan ardından geri adım atan Babacan'a isim vermeden tepki gösterdi. İnce, "PKK’nın tetikçiliğini yapmıyoruz. Erdoğan’ın damadıymış benim umurumda değil, doğru bir iş ise bunu destekliyoruz. Biz zaten hep destekliyoruz Memleket Partisi olarak." ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Düzce’de esnaflar ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Türkiye’nin seçime kilitlendiğini dile getiren Memleket Partisi Lideri İnce, “Biz diğer muhalefet partileri gibi değiliz. Doğru bir şey yapılmış ise bunu destekliyoruz. İHA, SİHA ile mücadele etmiyoruz." dedi.

"ERDOĞAN'IN DAMADIYMIŞ BENİM UMRUMDA DEĞİL"

Açıklamalarına devam eden İnce, "PKK’nın tetikçiliğini yapmıyoruz. Erdoğan’ın damadıymış benim umurumda değil, doğru bir iş ise bunu destekliyoruz. Biz zaten hep destekliyoruz Memleket Partisi olarak." şeklinde konuştu.

"TÜRKLÜĞÜ KİMSEYE TARTIŞTIRMAYIZ"

İnce, Ali Babacan'ın lideri oldığu DEVA Partisi'nin açıkladığı Temel Haklar Eylem Planı’nı da tepki gösterdi. İnce açıklamasında şu ifadelere de yer verdi:

"Türklüğü falan tartışmıyoruz. Kimseye de tartıştırtmayız. Devrim kanunlarını tartışmıyoruz. Onun için bizim duruşumuz net. Mavi Vatan'ı destekliyoruz, Azerbaycan’a yardım edilmesini doğru buluyoruz. Bundan yana hiçbir sıkıntımız yok”

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...