Melih Gökçek: Ellerinde 3 koz kaldı

Melih Gökçek: Ellerinde 3 koz kaldı

Politika Haberleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek 30 Mart yerel seçim öncesi uygulanacağını öne sürdüğü üç kaos planını açıkladı.

Melih Gökçek'e göre Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a mal edilecek bir ses kasedi çıkacak ve ülkücülerin sokağa dökülmesi planlanacak. İkinci aşamada Ukrayna'daki gibi olaylar çıkarılacak. Son olarak da sandıkların kaçırılarak seçime gölge düşürülmesi sağlanacak. AHaber'de soruları yanıtlayan Gökçek, şöyle konuştu:
"Şu anda ellerinde üç kozları kaldı. Birincisi Muhsin Yazıcıoğlu montaj kaseti çıkacak. Muhalif yazarlar bunu kendileri de yazdılar bunu. Hatta birisi Twitter'dan yazdı, ben de 'Bu kaset çıkarsa sizden bilinir savcılığa suç duyurusanda bulunurum' deyince yazdıklarını sildi. Ülkücü camiayı sokağa dökmek için tam seçim öncesi kaos çıkaracaklar. Marjinal gruplar da buna katılacak. Ukrayna'da olduğu gibi ortalığı yakıp yakan bir girişimde bulunacaklar. Son koz sandıklar kaçırılacak. AK Parti'nin güçlü olduğu yerlerde sandıklar kaçırılacak. Marjinal gruplara şu anda eğitim yaptırılıyor. Eğitim metinlerini ortaya çıkaracağım yakında. Bu marjinal gruplar sandık başında olacak ve 'AK Parti hile yaptı' diyecekler ama sandıkları kaçıracaklar.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...