Meclis'te BDP'li vekile gazlı su

Meclis'te BDP'li vekile gazlı su

Politika Haberleri

TBMM Genel Kurulu kürsüsündeki su, "gazlı su" ile değiştirildi.

BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, kürsüdeki suyu kastederek, "Bizi o kadar alıştırdınız ki, bu su da gazlı su olsun" dedi. Bunun üzerine kavasa talimat vererek kürsüdeki suyu değiştirten TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, "İsteğiniz üzerine gazlı su gönderildi" dedi. nbsp;Bunun üzerine TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, "Dikkate alınacaktır" diyerek, görevli kavası yanında çağırdı ve kürsüdeki suyun değiştirilmesi talimatını verdi.Kavasın suyu değiştirmesinin ardından Başkanvekili Yakut, Tan'a, "İsteğiniz üzerine gazlı su gönderildi" dedi.
Altan Tan, konuşmasında, "Hükümet neden bu kadar öfkeli. Yüzde 50 oy almış bir iktidar, neden bu kadar güçlü iken şiddetli ve öfkeli? İnsan güçlendikçe daha sakinleşir, olaylara hakim olur, teknik davranır ama bu iktidar böyle değil" ifadelerini kullandı. Fişlemelere değinen Tan, "Bu kadar vatandaşı niye takip ediyorsunuz? Hiram Abas, Hrant Dink, Uğur Mumcu cinayetinin katili kim, bulunabildi mi? Oralarda bu derin istihbaratlar devreye girmiyor ama yatak odalarına kadar insanlar dinleniyor" diye konuştu.İstanbul Dolapdere'de rahatça uyuşturucu ve hap satıldığını iddia eden Tan, 'Bu nasıl oluyor? Orada istediğiniz saatte uyuşturucu alabilirsiniz" dedi.BDP'li Tan, kürsüden ayrılırken yanında götürdüğü suyu, "Beraber içelim, inşallah şifa olur" diyerek içti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...