Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan Saadet Partisi'ne ziyaret

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Politika Haberleri  / Anadolu Ajansı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis'te Saadet Partisi grubunu ziyaret etti. Yarım saat süren görüşme sonrasında Kurtulmuş herhangi bir açıklama yapmazken, Özdağ görüşmeden sonra yaptığı açıklamada Kurtulmuş'un iade-i ziyarette bulunduğunu belirtti.

Türkiye Büyük Millet Başkanı (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Saadet Partisi Grubu'nu ziyaret etti. Ziyarete TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun da eşlik etti. Kurtulmuş'u Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ, Grup Başkanvekilleri Bülent Kaya ve İsa Mesih Şahin karşıladı.

Yarım saat süren görüşme sonrasında Kurtulmuş herhangi bir açıklama yapmazken, Özdağ görüşmeden sonra yaptığı açıklamada Kurtulmuş'un iade-i ziyarette bulunduğunu belirtti. Özdağ, Can Atalay konusunun ve yargı krizinin olup olmadığına ilişkin soruya, “Meclisin işleyişi ile ilgili konuşmamız oldu. Taleplerimiz oldu. Bunlarla ilgili kendileri not aldılar. Aynı zamanda memleketimizin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Türkiye’nin daha demokratik bir ülke, hukukun üstünlüğünü önemseyen bir ülke olma noktasında siyasi görüşmelerimiz oldu” ifadelerini kullandı.

Anayasa çalışmasına ilişkin soruya ise Özdağ, “Biz bu konularla ilgili düşüncemizi söyledik. Biz bunların erken olduğunu, seçim atmosferinde konuşulmasının doğru olmadığı, seçimden sonra içtüzük ve Anayasanın konuşulması gerektiğini söyledik” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...