Mahmut Koçak'tan büyük vefa!

Mahmut Koçak'tan büyük vefa!

Politika Haberleri

Alternatif Politikalar Merkezi onları unutmadı! Çocukları terör örgütünün elinde olan barış anneleri ve ve şehit anneleri için özel tören.

Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı Dr. Mahmut Koçak o törenle ilgili bir basın açıklaması yaptı. İşte Mahmut Koçak'ın o açıklaması ve törenin detayları...

Farklı coğrafyalarda Türkiye'nin çıkarlarını koruyan ve Türkiye'yi tanıtan bir sivil toplum kuruluşu rolünü üstlendiğimiz akademik yolculuğumuzda bu yıl 10.yılımızı geride bıraktık.

Bu yolculuğa, büyük Türk milletini ve devletini kendi içinde ve Dünya'da sorunlara çözüm üreten, güçlü ve dinamik bir ülke olarak görme hedefiyle çıktık. Türkiye'nin küresel gelişmeler ışığında iç dinamiklerini de hesaba katarak dünyaya entegre oluşunu kolaylaştırıcı projelere imza attık.

?Bu kapsamda hayata geçirdiğimiz projelerde bizlere yardımcı olan, destekleyici güçlerini her zaman hissettiğimiz kişi ve kurumları "10.Yıl Onur Ödülleri" isimli bir programda konuk etmeyi boynumuzun borcu biliyoruz. 21 Şubat 2015 saat 18:00'de Ankara Swiss Hotel'de gerçekleşecek organizasyon kapsamında ödül alacak tüm şahısların sıralı listesini siz değerli basın mensuplarıyla paylaşmak istesek de, yine o gecenin heyecanını yitirmemesi adına sadece ipuçları vermekle yetinmek durumundayız.

çocukları hala terör örgütünün elinde olan Barış Anneleri'miz ile can ve kanlarını feda eden şehit anneleri ve gazilerimiz de ?ülkemizin birlik ve kardeşliği için o akşam bizlere eşlik edecekler. Projelerimiz kapsamında birbiriyle buluşarak empati yapma imkanı bulan annelerimizin siz değerli basın mensuplarına verecekleri güçlü bir mesajları olduklarına tüm kalbimizle inanıyoruz.

?Ülkemiz gençlerinin, çağımızın vebası olan Alkol ve yabancı maddelere bağımlılığına karşı tüm gücüyle mücadele etmiş, sanat dünyamızın milli yüzü Sayın Cüneyt Arkın'ın da sizlerle buluşacak olması bizleri heyecanlandırmaktadır.

?"Alternatiflere her zaman ihtiyaç vardır." felsefesiyle yolan çıkan Alternatif Politikalar Merkezi, çoğulcu topluma ve bu toplumun her bireyinin ürettiği fikrin bizim ortak mirasımıza katkı sağlayacağına inancını ilk kurulduğu günden bu yana yitirmeden taşımaktadır.

Güçlü, ileri ve mutlu bir Türkiye'yi inşa etme yolunda bu inşaatın temeline bir taş koymamıza vesile olan herkese minnettarız. Bizim aracılığımızla bu inşaat için elinden gelen tüm çabayı sarf eden proje ortaklarımız, paydaşlarımız ve destekçilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

?Çabaların ödüllendirileceği gecemizde siz değerli basın mensuplarınıaramızda görmekten onur duyacağız.

Kokteyl ve Ödül Gecesi Bilgileri

21 Şubat 2015 Saat: 18:00

Swiss Otel /İstanbul Salonu (Çankaya/ Ankara)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...