Kongre’de hesap kesilecek!

Kongre’de hesap kesilecek!

POLİTİKA Haberleri

24 Haziran’da hem Cumhurbaşkanlığı hem de milletvekilliği seçimlerinden büyük bir zaferle ayrılan AK Parti eksiklerini tespit edip, 2019’un Mart ayında gerçekleşecek olan yerel seçimlere hazırlanacak.

Damla Peker ANKARA

Yapılan değerlendirmeler rapor hâline getirerek AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MYK ve MKYK’ya sunulacak. AK Parti’nin Kurban Bayramı sonrası yapılması planlanan 6’ncı Genel Kongresi’nde yeni yönetimin bu raporlar doğrultusunda şekillenmesi bekleniyor. Erdoğan’ın “metal yorgunluğu” olarak değerlendiği eksiklerin giderilmesi için kongreye kadar tedbirlerin alınması bekleniyor. 2019 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlere dinamik ve güçlü kadrolarla hazırlanılacak. Böylece yaşanan oy kayıpları giderilerek yeni dönemde yeni başarılara imza atılması sağlanacak. Bu çalışmların ilk adımı dün atıldı... Tarabya Huber Köşkü’nde Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi’ne geçiş süreciyle ilgili olarak, Erdoğan başkanlığında 6 saatlik bir değerlendirme toplantısı yapıldı. AK Parti MYK ve MKYK toplantısı ise, cuma günü Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...