KKTC'den o haberlere yalanlama

/ Kaynak: AA
KKTC'den o haberlere yalanlama

Politika Haberleri  / AA

KKTC'de Cumhurbaşkanı seçilen Akıncı ve Rum lideri Anastasiadis'in 2 Mayıs'ta görüşeceklerine ilişkin haberlerin doğru olmadığı bildirildi.

nbsp;KKTC'de Cumhurbaşkanı seçilen Mustafa Akıncı'nın, Rum yönetimi lideri Nikos Anastasiadis ile 2 Mayıs'ta görüşeceğine dair haberlerin doğru olmadığı belirtildi.

Mustafa Akıncı'nın ofisinden yapılan açıklamaya göre, Akıncı ile Rum yönetimi lideri Nikos Anastasiadis'in yapacağı görüşmenin tarihi henüz belli değil.

Kıbrıs Rum basınına yansıyan Akıncı ve Anastasiadis'in "2 Mayıs'ta sosyal içerikli bir yemekte görüşeceklerine" ilişkin haberlerin doğru olmadığı belirtilen açıklamada, "Anastasiadis'in Sayın Akıncı'yı kutlama amacıyla aradığında varılan bir mutabakat bulunmaktadır. Ancak söz konusu görüşmeyle ilgili henüz yer, tarih ve saat konusunda herhangi bir mutabakat bulunmamaktadır" ifadesi kullanıldı.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...