Kışanak: Bayrak asılsın öyle konuşayım

/ Kaynak: İHA
Kışanak: Bayrak asılsın öyle konuşayım

Politika Haberleri  / İHA

Partisinin Siirt kongresine katılan BDP Eşbaşkanı Gültan Kışanak, asılı olduğu yerden aşağıya düşen Türk bayrağı tekrar asılana kadar konuşmasına ara verdi.

Siirt'te partisinin kongresine katılan BDP Eşbaşkanı Gültan Kışanak, asılı olduğu yerden aşağıya düşen Türk bayrağı tekrar asılana kadar konuşmasına ara verdi. Olayın medyada polemiğe sebep olabileceğini söyleyen Kışanak, "Bayrağı assınlar konuşmama devam edeyim" dedi. Bayrak yerine asıldıktan sonra konuşmasına devam eden Kışanak, "Kimse bugün bizi bahane etmesin, bahane üretmesin. Yalan yanlış politikalarla süreci heba etme lüksü yoktur. Ben kendim, şahıs olarak, burada oy aldığım Siirt halkına söz veriyorum. Eğer sorun bensem yarın derhal, hemen bütün görevlerimde dahil olmak üzere vazgeçmeye hazırım. Ben asla ve asla bir ananın gözyaşını kendi canımla bile değişmem. Hiçbir ananın yüreğindeki acıyı hiçbir görevle, hiçbir makamla değişmem. En kıymetlisi onlardır. Gözümüzün bebeği gibi korumamız gereken, bugün ölümle yüz yüze olan gençlerdir" diye konuştu.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...