Kılıçdaroğlu’nun anonsçusu MHP saflarına katıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kılıçdaroğlu’nun anonsçusu MHP saflarına katıldı

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

13 yıl boyunca eski CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun mitinglerinde sunumları yapan Barış Bozkurt, MHP’ye geçti.

Başkent kulisleri siyasetteki sürpriz transferi konuşuyor. Geçtiğimiz Kasım ayının başında yapılan büyük kurultayda genel başkanlık koltuğunu Özgür Özel’e kaptıran Kemal Kılıçdaroğlu’nun yakın ekibindeki isim MHP’ye geçti.

Uzun yıllar boyunca Kılıçdaroğlu’nun mitinglerinde sunuculuk yapan Barış Bozkurt, MHP’nin her türlü organizasyonlarını yapan MHP Ankara Milletvekili Eyüp Yıldızlar’ın şirketinde işe başladı. Bozkurt’un şirkette koordinatör olarak görev yapacağı öğrenildi.

“YAPTIĞI İŞİN EN İYİSİ OLACAK”

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yıldızlar, Bozkurt’un işe alımıyla ilgili duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi;

"İşinde deneyimli, tecrübeli 40 yılın üstünde çocukluktan başlayan arkadaşlığımız var. Ses ve ışık sektöründe mesai yaptığımız kıymetli arkadaşım Barış Bozkurt, etkinlik koordinatörü olarak bizlerle mesaiye başladı. İnanıyorum ki kısa sürede yaptığın işin en iyisi olacak.

Kılıçdaroğlu’nun anonsçusu MHP saflarına katıldı

KILIÇDAROĞLU KAYBEDİNCE CHP’DEN AYRILMIŞTI

Öte yandan Barış Bozkurt, CHP’nin 4-5 Kasım’da düzenlenen 38. Olağanüstü Kongresi’nde yapılan genel başkanlık seçiminde Kılıçdaroğlu’nun kaybetmesi üzerine partiden ayrılmıştı. 19 Kasım’da partiyle ilişiğini kesen Bozkurt, şu ifadeleri kullanmıştı;

SHP ve CHP’de 29 yıl boyunca Hikmet Çetin, Altan Öymen, Deniz Baykal ve Kemal Kılıçdaroğlu ile devam eden çalışma hayatım son buldu. Baba ocağım CHP’ye veda etmenin burukluğunu ve bu büyük ailenin bir ferdi olmanın onurunu tüm hayatım boyunca yaşayacağım. Hoşçakal baba ocağı, hoşçakal büyük ailem.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...