Kılıçdaroğlu'ndan sükunet çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan sükunet çağrısı

Politika Haberleri

CHP lideri kemal Kılıçdaroğlu Kobani eylemleri ile ilgili açıklamalarda bulundu ve halkı sukunete çağırdı.

İşte Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları

Bizim her söylediğimiz doğruydu. Yanlış bir politika izliyorsunuz dedik. Türkiye'yi Ortadoğu bataklığına sürüklemeyin dedik. Türkiye şu anda bataklığa saplandı. Her şeye rağmen insanlarımızı sağduyuya davet ediyorum. Şiddete misliyle karşılık verme son derece tehlikeli bir söylemdir. Biz nasıl vatandaşı sukunete davet etmesi lazımsa iktidar partisinin de aynısını yapması gerekir.Şiddet çözüm değildir.

"BAYRAĞA SAYGI DUYMAYANLARIN BU TOPRAKLARDA İŞİ YOK"
Vatandaşları sağduyuya davet ederken şunu da belirteyim. Milletlerin ortak değerleri vardır. Birincisi bayraktır. bayrak bizim ortak değerimizdir ve buna saygı duymamız gerekir. Bayrağa saygı duymayanların bu topraklarda işi yoktur. Kargaşa çıkarmanın hiç bir şekilde mazereti yoktur. Şu anki politikalarkaosa sürüklüyor ve biz bundan endişe duyuyoruz. Şu anki hükümete şapkanı çıkar önüne koy diyoruz. Biz yıllardır yüzünü batıya dönmüş bir ülkeyiz. Neden şimdi bizi Ortadoğu bataklığına sürüklüyorlar anlamıyoruz

www.turkiyegazetesi.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...