Kılıçdaroğlu'ndan skandal sözler

Düzenleyen:
Kılıçdaroğlu'ndan skandal sözler

POLİTİKA Haberleri

2017 Yılı Bütçe Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı, TBMM Genel Kurulunda başladı. Kılıçdaroğlu kürsüde hükümete karşı kullandığı skandal sözler tepki çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu FETÖ operasyonlarında, FETÖ'cülerin ailelerinin mağdur edildiği iddiasında bulundu. "İnsanları işsiz bırakmak hangi vicdana sığar" sözleriyle FETÖ'ye sahip çıktı.

İşte Kılıçdaroğlu'nun skandal açıklamalarının satır başları:

"Operasyonlar intikam duygusuyla yapılıyor. Bir örnek vereyim. FETÖ'den hapse atılan bir polisin eşi için valilik özel sektöre yazı yazıyor ve "O polisin eşini işsiz bırakın" diyor. Yahu insanda ahlak denen, vicdan denen, erdem denen bir şey olur. O kadının ne günahı var, evine nasıl ekmek götürecek. Çoluk çocuğuna nasıl bakacak. Elinizi vicdanınıza koyun, bir insana "ağaç kökü yesinler" denir mi. Siz kolektif suç oluşturuyorsunuz ve insanlara eziyet ediyorsunuz."

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...