Kılıçdaroğlu'ndan erken seçim çağrısı

Düzenleyen:
Kılıçdaroğlu'ndan erken seçim çağrısı

POLİTİKA Haberleri

CHP Lideri Kılıçdaroğlu grup toplantısında erken seçim çağrısı yaptı. Seçimler için 17 ay beklenmemesi gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, "Anayasayı değiştirelim, söz veriyorum destek olacağız." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis'teki grup toplantısında "erken seçim" söylentilerine değindi. Seçimler için beklenmemesi gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, en kısa sürede erken seçime gidilmesi gerektiğini savundu.

CHP lideri ayrıca erken seçime gidilmesi durumunda partisinin Anayasa değişikliğine destek vereceği taahhütünde bulundu.

Kılıçdaroğlu konuşmasında, "17 ay beklemeyelim seçimler için, gelin seçimleri erken yapalım. Anayasa'yı da değiştirelim, söz veriyorum destek olacağız." ifadelerini kullandı.

Seçim takvimine göre yerel seçimler 17 ay sonra Mart 2019’da gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti grup toplantısında erken seçimin gündemlerinde olmadığını söylemişti. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...