Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a cevap

/ Kaynak: İHA
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a cevap

Politika Haberleri  / İHA

Başbakan Erdoğan'ın eleştirilerine cevap veren CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Sayın Başbakan ağır bir hezimetle karşı karşıya. Ağır hezimeti kahramanlığa dönüştürmek istiyor. Ama şunu herkes biliyor, Ortadoğu'nun şamar oğlanından kahraman olunmaz" dedi.

Partisinin Kayseri il kongresinde konuşan Başbakan Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenmiş ve "Dürüst ol dürüst. Şimdi de yeni bir laf öğrenmiş: 'Sıçan geçer yol olur...' Bunlar 10 yıllar boyunca fare geçer korkusuyla tir tir titrediler. Allah CHP seçmenine sabır versin" demişti. Bu sözlere bugün nbsp;CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan cevap geldi. nbsp;Kılıçdaroğlu, "Sayın Başbakanın zihinsel yorgunluğuna bağlıyorum bunları. Sayın Başbakan ağır bir hezimetle karşı karşıya. Ağır hezimeti kahramanlığa dönüştürmek istiyor. Ama şunu herkes biliyor, Ortadoğu'nun şamar oğlanından kahraman olunmaz" dedi. nbsp; Kemal Kılıçdaroğlu, Esenboğa Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını cevapladı. Bir gazetecinin, özel yetkili mahkemelerin kaldırılmasına ilişkin sorusuna Kılıçdaroğlu, "Batıdan gelen baskılarla özel yetkili mahkeme oldu. Yine Batıdan gelen baskılarla özel görevli mahkemelere dönüştürüldü. Dolayısıyla bu mahkemelerin kimliği değişmedi. Bunlar demokrasilerde olan mahkemeler değildir ve bunların mutlaka kaldırılması gerekiyor. Hukuk çifte standardı kaldırmaz çifte standardı eğer hukuk diye topluma yutturacak olursanız toplum ağır yaralar alır. Bugün demokratik özgürlükler açısından yaşadığımız ağır yaraların nedeni de bu özel düzenlemelerdir" cevabını verdi.


Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...