Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'na: Tüm haklarımı helal ediyorum

Düzenleyen:
Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'na: Tüm haklarımı  helal ediyorum

POLİTİKA Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, siyasi hayatı boyunca ilk defa Başbakan Davutoğlu hakkında müspet ifadeler kullandı.

AK Parti’deki olağanüstü kongre kararına ilişkin görüşlerini açıklayan CHP lideri özetle şunları kaydetti: “Sayın Davutoğlu son derece güzel, duygusal bir ayrılık konuşması yaptı, ‘helallik’ istedi, biz de bütün haklarımızı helal ediyoruz” dedi. Davutoğlu’nun, “başbakanlık koltuğundan ayrılmasının kendi tercihi olmadığını” açıklıkla ifade ettiğini aktaran Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu: “Davutoğlu, iki defa seçimlere girdi, 7 Haziran’da yüzde 40,87, 1 Kasım’da ise yüzde 49,5 oranında oy aldı. Bu başarılı bir sonuçtur. Ancak Davutoğlu, ‘bu koltuğa beni halk getirdi, ancak halka götürür’ demeliydi, ama direnmedi. Şu kadere bakın ki demokrasi adına Sayın Davutoğlu’nu savunmak da bize düştü.”

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...